Moj me ”dečko” pokrao

Moj me ”dečko” pokrao

Na zabavi povodom mog rođendana, dečko me je pokrao. Ostavio mi je samo loše uspomene i slomljeno srce. Na zabavi kod prijateljice, upoznala sam tog slatkog dečka. Odmah mi se svidio. Bio je šarmantan, učtiv i veoma zgodan. Očigledno sam se dopala i ja njemu, pošto mi je odmah donio piće. Odvojili smo se u

Na zabavi povodom mog rođendana, dečko me je pokrao. Ostavio mi je samo loše uspomene i slomljeno srce.

Na zabavi kod prijateljice, upoznala sam tog slatkog dečka. Odmah mi se svidio. Bio je šarmantan, učtiv i veoma zgodan. Očigledno sam se dopala i ja njemu, pošto mi je odmah donio piće. Odvojili smo se u mirniji dio stana, a kada smo počeli pričati, dopao mi se još više. Tu veče samo smo razmijenili brojeve, a ja sam mislila da mi se napokon osmjehnula sreća, jer već neko vrijeme mi se niko nije sviđao kao on.

Kada nakon dva dana nije nazvao, razmišljala sam da pozovem ja njega, ali mi ženski ponos nije dao da to učinim. Rekla sam sama sebi da ću sačekati još bar jedan dan, pa ću ga onda zvati. Međutim, nazvao je odmah sutradan te smo dogovorili kaficu u mom omiljenom kafiću.

Sjedili smo i pijuckali kafu nekoliko sati. Meni je to vrijeme prošlo jako brzo i činilo mi se da poznajemo oduvijek. Tog vikenda mi je bio rođendan, pa sam ga pozvala kod sebe. Planirala sma malu zabavu za prijatelje i bliže poznanike. Rekao mi je da ima dosta posla, ali da će pokušati doći.

Kada se ni dva sata nakon početka zabave nije pojavio, već sam pomislila da neće doći, ali sam se prevarila. Zvonce je zazvonilo u trenutku kada se već i druga polovica mojih gostiju spremala da krene. Srce mi je poskočilo od radosti. Donio mi je veliki buket crvenih ruža. Bila sam oduševljena.

Nakon kratkog vremena u stanu smo ostali smo nas dvoje. Dok smo se mazili, za mene je to bio početak nečeg zaista divnog.

Na trenutak sam rekla da me ispriča, te otišla do taoleta. Sumnjam da se zadržala više od pet minuta. Bila sam nervozna, a kad sam nervozna, počnem se znojiti. U kupatilu sam nastojala popraviti šminku, a vlažne maramice sam stavila ispod pazuha, tako da upiju višak znoja.

Kada sam završila, utrčala sam lagano u sobu, ali on više nije bio tu. Mislila sam da je u spavaćoj, pošto su vrata bila odškrinuta i srce mi je ludački udaralo. Ali i ta soba je bila prazna. Obišla sam čitav stan ne vjerujući sama sebi i ništa mi nije bilo jasno. Izlazna vrata su bila otključana, ali na stepeništu isto tako nije bilo nikoga. Vratila sam se u dnevnu sobu pitajući se šta se to događa? Ko odlazi na taj način? Skoro bježeći?! Nije se ni pozdravio?! Pokušala sam ga dobiti na mobitel, ali bio je isključen.

Oblio me hladan znoj i uletjela sam opet u spavaću sobu. Kutija sa nakitom je bila tu, ali nakit nije, kao ni iPod koji je bio u ladici stočića pored kreveta. Nestao mi je i novac iz novčanika i moj mali laptop!!

Srušila sa se na pod od muke. Bio je to šok koji nisam nikako mogla da prevaziđem. Kroz glavu mi je prolazilo mnogo toga, ali još uvijek nisam mogla da vjerujem da neko može učiniti tako nešto!! Kakvi su to ljudi?!! Pokrao me je i slomio mi srce!! I to na takav način?!!

Nikad gore se nisam osjećala u životu. Još i danas uhvatim sebe kako razmišljam o svemu što se desilo. Analizirala sam hiljadu puta te naše ”kao izlaske”, njegove postupke, riječi, ponašanje, ali sve je bilo normalno. Nijedan njegov postupak nije ga odavao kao običnog prevaranta. Tačnije, prevaranta koji je odličan glumac.

Zanimljivo je da ga nikad više nisam srela. Tražila sam ga i preko FB, ali jednostavno je nestao. Nisam ni zvala policiju. Kako da im objasnim sve što se desilo. Na kraju sam jednostavno odlučila da to zaboravim.

Moram priznati da to nije lako. Iako sam nadoknadila sve ukradeno, izgubila sam povjerenje prema muškarcima koje upoznajem. Iskreno, pitam se da li ću ga više ikad i imati?

A. L. 14.10.2011. 23:38 | Nema komentara

Nekada je dovoljan samo Old Spice miris da vaš muškarac postane frajer iz snova! Pogledajte i kako! 🙂

KOLUMNE

Lejla Božić
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel